15.

 
 

Vad fan gör det om man är lite dum.

Vet ni vad, världen skulle inte funka om alla var exakt lika smarta eller korkade, för att det ska finnas en balans - att världen ska gå runt så behövs all sorts folk.
 
Hur skulle det gå till om alla var smarta nog för att vara entreprenörer eller att alla nöjde sig med att stå i kassan på mcdonalds. 
 
Jag blir så arg när folk klankar ner på "blåsta tjejer" - Vad är det som gör Er bättre än Dom. 
Jag har fått min beskärda del av "blåsta tjejer" och vet ni vad det visar sig i 99% utav fallen att den finns en otroligt skön tjej där bakom och att denne oftast har blviit satt i ett fack och konstant blir trackad.
Det är klart att det inte är så lätt att säga rätt saker hela tiden när någon bara väntar på att man ska klanta sig. 
Eller ännu värre, man skippar att ens säga nåt. 
 
Och sen till kategorin "smarta människor"... Jag har knappt träffat på en riktigt smart människa som jag fått något större utbyte ifrån, hur kommer det sig att så många människor som anser sig var smarta visar sig vara såna otroliga rötägg? 
 
Själv är jag alldeles lagom Dum-Smart för att trivas alldeles utmärkt med mig själv. 
 

14.

Efter att ha vandrat runt i en djungel av icke-bloggande på grund av att mitt lösenod har varit på vift och min mail som är ansluten till denna blogg ej gått att nå så har jag ej bloggat. 
Går det att få in fler "blogg" i den meningen tro?
 
Jag tänker inte lova att jag ska blogga mer för jag vet aldrig om ag kan hålla det. Vem vet, mitt lösenord kanske vill ta semester igen. 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!